Gekleurde vazen

Met een mooie gekleurde vaas maak je van je interieur een feestje! Atelier Frenchie heeft een breed assortiment aan gekleurde vazen en vaasjes. Wat denk je van onze vazen met tegeltjes, glazen bolvaasjes, ribbelvazen, Anna von Lipa globe vazen of bubble vaas? Onze collectie vazen zijn gemaakt van glas of dolomiet. Ook perfect om te mixen en matchen voor een kleurrijke vibe!

SORTEER OP

Creëer sfeer in huis met gekleurde vazen

Onze selectie vazen zijn beschikbaar in de allerzoetste kleuren, zoeter dan een suikerspin! Van pastelkleuren zoals mintgroen, licht roze en lila tot marble effect roze, paars en blauwe vazen! Atelier Frenchie’s vazen zijn beschikbaar in verschillende maten, van 11 cm tot 22 cm hoog. Onze kleine vaasjes zijn geschikt voor bijvoorbeeld in het toilet, op je nachtkastje of bijzettafel. Onze grotere vazen zijn daarentegen prachtig voor op de keukentafel, in de vensterbank of in de keuken. Een kleine vaas decoreer je met voor bijvoorbeeld een paar hortensia’s, schattige gedroogde bloemetjes of overgebleven bloemen uit een boeket. Een grote vaas is dan juist weer leuk om te vullen met een groot boeket wilde bloemen, een grote bos eucalyptus of gedroogd gras!

Anna von Lipa vazen

Atelier Frenchie adores Anna von Lipa designs! Anna von Lipa’s is te herkennen aan haar kleurrijke en hobnail ontwerpen. De vaasjes zijn te herkennen aan hun simplistische ronde design. Dus als je op zoek bent naar een elegante gekleurde vaas, is deze hobnail vaas perfect voor jou! Fun fact, wist je dat elk item van Anna von Lipa met de mond geblazen en handgemaakt wordt? En het hobnail effect wordt ook wel “charm bubbles” genoemd. Ze verschijnen namelijk op een natuurlijke wijze tijdens het proces op het moment dat er lucht gevangen wordt tussen de verschillende lagen glas! Dat maakt deze vaasjes nóg specialer.

Vierkante vazen

We zijn super blij met de vierkante vazen in ons assortiment - je vindt ze niet vaak, al helemaal niet zo mooi. Ze zijn nog makkelijker te combineren door de vorm - en de prachtige kleuren. Vierkante vazen mogen niet ontbreken in je interieur!
Menu