Stijlvolle glazen

Atelier Frenchie houdt van een drankje in een mooi glas! Jij ook? Met onze sprankelende gekleurde glazen serveer je de mooiste drankjes. Ben je op zoek naar een bepaald model? Bij Atelier Frenchie hebben we boho stijl hobnail glazen, goblet glazen, libbey glazen, champagneglazen, wijnglazen én glazensets in ons assortiment. Of ga voor een mix & match optie met verschillende patronen, zoals tortoise print, en kleuren zoals bruin, blauw, groen, lila, paars en meer! En als we het dan toch over chique glaswerk hebben, vul jouw homemade drankjes of water in een glazen karaf voor een luxere beleving! 

SORTEER OP

Gekleurde glazen

Gekleurde glazen geven net even een andere sfeer weer dan kleurloze glazen. De classy Libbey glazen zijn er in de kleuren lavendel en groen. Goblet glazen geven een elegante uitstraling en zijn te koop in de geweldige kleuren roze, paars, bruin en blauw! En ons persoonlijke favoriet: de gekleurde klassieke champagne glazen! Tijd om die champagnefles  open te poppen. Als je niet zo’n fan bent van champagne zijn ze ook leuk om te gebruiken als cocktailglazen voor bijvoorbeeld een homemade Margarita. Tchin Tchin!

Anna von Lipa gekleurde glazen

Het confetti glas van Anna von Lipa is net zo’n feestje als het bijbehorende confetti schaaltje! Door zijn verschillende kleuren is het een unieke verschijning. Niet alleen past er 250 ml van je favoriete drankje in, het glas is ook leuk om te vullen met pennen of onze gekleurde koffielepeltjes. De Anna von Lipa hobnail glazen zijn een perfect voorbeeld van een moderne variant van de traditionele Bohemian glas, past perfect in een boho interieur! Net als de schaaltjes en vazen van Anna von Lipa zijn ook de glazen mondgeblazen en handgemaakt.
Menu