Interieur

In onze Atelier Frenchie e-boutique vind je de gezelligste woonaccessoires, keukenaccessoires en decoratieve objecten voor in je interieur! Van kussens, vazen, kaarsen en kandelaars tot de gezelligste gekleurde latte macchiato lepels. Met merken zoals Anna von Lipa, Vondels, Millie, &Klevering en Lex Pott wordt je huis helemaal een thuis, op jouw manier. Atelier Frenchie is groot fan van pastel kleuren zoals lila, pastel roze, pastel groen, pastel blauw en pastel geel, en dat zie je zeker terug in onze producten. Of je nou ook gek bent van pastelkleuren, of meer neutrale kleuren, er zijn tientallen accessoires om uit te kiezen om warmte in je interieur te brengen. Je interieur richt je in of maak je compleet met Atelier Frenchie!

SORTEER OP

Woonaccessoires voor elk moment van de dag

Start je ochtend met de leukste gekleurde koffielepeltjes voor in je koffiemok en plof dan op de bank met de zachtste kussens. Vervolgens maak je je klaar voor de dag en was je je handen met mooiste zeepjes van Lex Pott, en pak je de leukste Gingham toilettas tevoorschijn om je make-up aan te brengen. Na werktijd koop je de mooiste bloemen om in één van onze fantastische vazen te zetten. Je maakt een lekkere maaltijd, steekt je gekleurde candy cane kaarsen in een glazen kandelaar aan om een gezellig sfeertje te creëren in huis! Een vriendin komt in de avond langs om bij te kletsen en je maakt de lekkerste cocktails en serveert ze in onze fantastische Libbey glazen. Na een gezellige avond zet je je sfeervolle LED verlichting aan om nog even te lezen in bed. Zoals je merkt zijn al onze producten voor elk moment van de dag en Atelier Frenchie helpt je graag om je dagelijkse omgeving een stukje gezelliger te maken! Tip: ook leuk om interieuraccessoires weg te geven als cadeau. Bekijk hier onze aanbevelingen voor de leukste interieur cadeaus!

E-boutique met merken zoals Anna von Lipa, Vondels, Millie, NOEUD, Lex Pott, &Klevering

In onze e-boutique bieden we de mooiste merken aan. De merken die wij aanbieden zijn elk uniek en heeft haar eigen stijl. Enkele merken komen van Nederlandse bodem, andere merken van ondernemers uit Europa. Millie the brand komt uit Griekenland en is opgezet door Vicky. Vicky maakt de allerleukste toilettassen met veel kleur en schattige ontwerpen zoals bijvoorbeeld een groene gingham print! Lex Pott biedt daarentegen meer abstracte kaarsen aan. Anna von Lipa’s producten zijn een feestje door bijvoorbeeld haar confetti bowls en gekleurde hobnail glazen.

Keukenaccessoires en tafelen in stijl

Een keuken aankleden met de leukste keukenaccessoires? Atelier Frenchie zorgt voor de vrolijkste producten voor in de keuken! De classy Libbey glazen zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals lavendel en groen. Goblet glazen geven een elegante uitstraling en zijn te koop in de geweldige kleuren roze, paars, bruin en blauw! Fantastisch om deze glazen in een glazen cabinet te plaatsen, zodat ze altijd te bewonderen zijn. Voor koffie en thee hebben we mokken in de gezelligste printjes zoals gestreept, gekleurd en drip effect. Perfect voor de lekkerste cappuccino's, flat whites en thee! Om het schuim van je koffie op te eten hebben we de leukste gekleurde lange latte macchiato lepels en koffielepeltjes! How cute. Snoepjes, snacks of tapas eten is daarentegen nóg leuker in mooie schaaltjes, bijvoorbeeld met het schaaltje van Glassblow in de kleur lila

Atelier Frenchies’ beauty accessoires 

Woonaccessoires zijn niet alleen vazen, posters en kaarsen. Atelier Frenchie heeft namelijk een online Beauty afdeling voor de gezelligste make-up tasjes, toilettasjes en zeepjes! Perfect om je badkamer op te fleuren.
Menu