Gekleurde lampen en verlichting

Met de juiste verlichting laat je elke kamer stralen. Licht en verlichting is dan ook onmisbaar om een gezellige sfeer te creëren in huis. Atelier Frenchie heeft een selectie van moderne, gekleurde lampen zodat je het interieur laat shinen. De lampen beschikken over LED licht. Dat is goed nieuws want ze verbruiken minder energie en gaan dus langer mee, yay!

SORTEER OP

LED lampen - wij bewijzen dat ze sfeervol kunnen zijn

Led lampen kunnen super mooi en sfeervol zijn en ogen modern. Het allermooiste: zonder snoer, dus het zijn dan ook écht mooie lampen 😉 De led lampen zijn er in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils om de geschikte ledlampen aan te schaffen.

Sfeervolle gekleurde glazen lampen

Gekleurde lampen maken je interieur zo gezellig en sfeervol! Onze tafellampen zijn gemaakt van glas met een mooie ribbel textuur. Ze zijn beschikbaar in de kleurtjes perzik, olijfgroen, goud en geel! De staande lampen zijn beschikbaar in diameters 12 en 14. Geschikt voor elk nachtkastje, bijzettafeltje of koffietafel! Ook leuk om te combineren met onze gekleurde kaarsen en glazen kandelaren!
Menu