Verzending en retouren

Verzending
Binnenlandse orders worden binnen twee werkdagen verstuurd met PostNL. De verzendkosten bedragen €5,40. Bij orders vanaf € 75 ontvang je gratis verzending. PostNL streeft ernaar je pakket de volgende werkdag na versturen te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen na verzending.

Lokale orders worden op werkdagen binnen 36 uur geleverd door Atelier Frenchie, tenzij anders vermeld.

All orders outside The Netherlands will be shipped within two workdays. The shipping costs will be:
€ 6,95 Belgium, Germany (PostNL)
€ 11 Austria, Denmark, France, Italy, Luxembourg, Portugal, Spain, Sweden (DHL)

Retour policy
We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, mocht je toch een aankoop willen retourneren dan heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze dagen kun je jouw aankoop retourneren. Atelier Frenchie zal binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten mits de producten in perfecte conditie zijn en in de originele verpakking zitten.

Hoe retourneer je een bestelling?
1. Vul het retourformulier dat je hier kunt downloaden compleet in.
2. Verpak de producten die je retourneert in de originele doos of een andere stevige kartonnen doos. Voer het retourformulier en de originele factuur toe aan het pakketje en tape deze stevig dicht.
3. Stuur het pakketje naar:

Atelier Frenchie
Van Baerlestraat 16 II
1071 AW Amsterdam

Please note: De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening. Daarnaast raden wij je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens te bewaren – wanneer je retourzending verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode. Na ontvangst van je retourzending staat het bedrag binnen 14 dagen op je rekening. We zullen contact met je opnemen via de mail wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Helaas is ruilen niet mogelijk.

Verkeerd/beschadigd item ontvangen
Indien je een verkeerd of door een productiefout beschadigd item hebt ontvangen, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op via orders@atelierfrenchie.nl. Wij bieden geen garantie op het moment dat het ontstaan van de schade niet te achterhalen is of wanneer het product met een ander einddoel is gebruikt.

Menu