Verzending en retouren

Verzending
Binnenlandse orders worden binnen twee werkdagen verstuurd met DHL. De verzendkosten bedragen €5,95. Bij orders vanaf € 25 ontvang je gratis verzending. DHL streeft ernaar je pakket de volgende werkdag na versturen te bezorgen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen na verzending.

Lokale orders worden op werkdagen binnen 36 uur geleverd door Atelier Frenchie, tenzij anders vermeld.

All orders outside The Netherlands will be shipped within two workdays. The shipping costs will be:
€ 9 Belgium, Germany
€ 11,50 Austria, Denmark, France, Italy, Luxembourg, Portugal, Spain
€ 12,50 Ireland
€ 12,50 United Kingdom

Retour policy
We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, mocht je toch een aankoop willen retourneren dan heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze dagen kun je jouw aankoop retourneren. Let op: dit geldt niet voor sale items. Sale items kunnen niet retour. Atelier Frenchie zal binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten mits de producten in perfecte conditie zijn en in de originele verpakking zitten.

Hoe retourneer je een bestelling?
Stuur een e-mail naar orders@atelierfrenchie.nl met je ordernummer, welk item je wenst te retourneren en met welke reden. Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie.

  1. Afmetingen komen niet overeen.
  2. Ziet er anders uit dan op de foto.
  3. Voldoet niet aan mijn verwachting.
  4. Verkeerde item ontvangen.
  5. Beschadigd of defect item.

Please note: De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening. Daarnaast raden wij je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens te bewaren – wanneer je retourzending verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode. Na ontvangst van je retourzending staat het bedrag binnen 14 dagen op je rekening. We zullen contact met je opnemen via de mail wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Helaas is ruilen niet mogelijk.

Verkeerd/beschadigd item ontvangen
Indien je een verkeerd of door een productiefout beschadigd item hebt ontvangen, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op via orders@atelierfrenchie.nl. Wij bieden geen garantie op het moment dat het ontstaan van de schade niet te achterhalen is of wanneer het product met een ander einddoel is gebruikt. Daarnaast dient er altijd een foto te worden toegevoegd van het desbetreffende beschadigde item.

Menu