Lepelclub

Op een dag in een hotel in Amsterdam, kwam Jill erachter dat alles er prachtig uitzag, behalve de lepeltjes bij de koffie. Ze kwam tot de conclusie dat de perfecte lepel niet bestond en is toen de LEPELCLUB gestart. De Lepelclub bestaat uit perfect gekleurde lepeltjes die jouw kopje koffie helemaal afmaakt. Verkrijgbaar in sets.

Lepelclub

COLLECTIE

Gekleurde koffie en latte macchiato lepels

Deze prachtige lange koffielepels zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten voor bijvoorbeeld koffie, latte macchiato’s of een ijskoffie. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken als decoratie item, want ze zien er zo vrolijk en gezellig uit! Houd je meer van een minimalistische look? Daarvoor hebben we de beige, créme, tortoise, zilverkleurig, goudkleurig en zwarte lepels in onze collectie! Ben je meer fan van kleur? Dan ben je waarschijnlijk meer geïnteresseerd in onze gele, blauwe, roze, groene, paarse lepels! Of gewoon een vrolijke mix and match, zodat je keuze hebt voor elke gelegenheid!

Inspiratie voor gekleurde koffielepels

De gekleurde koffielepels van Atelier Frenchie zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken voor koffie. De kleinere lepels van 12,5 cm zijn perfect voor cocktails, als gebakslepeltjes en tapas zoals pesto en patatas bravas. De koffielepeltjes zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog en meer zoals paars, groen, roze, geel, blauw, donkergrijs, lila, goud, perzik en meer. Daarbij maak je de tafel af met onze tortoise saladebestek die samengaat met onze tortoise shell koffielepels. It’s a match!

Menu