Kleurrijke schaaltjes

Snoepjes, snacks of tapas eten is nóg leuker in mooie schaaltjes! Wat is een feestje, filmavond of diner zonder leuke serveerschaaltjes? Onze glazen en keramieken schaaltjes zijn niet alleen voor snacks. De schaaltjes zijn ook perfect als decoratie, om je favoriete sieraden op te bergen, voor je sleutels, washi tape of om onze gezellige gekleurd bestek in te bewaren. 

SORTEER OP

Glazen opberg doosjes met deksel van &Klevering

De glazen opberg doosjes van met deksel &Klevering zijn ideaal om kleine spulletjes in te bewaren, voor haar accessoires, snoepjes of als sieraden bakje. Er zijn diverse soorten kleuren en maten op onze webshop. Het spiraalvormige groene glazen opbergdoosje heeft een diameter van 11 cm en komt met een donkerblauwe stijlvolle knop. Het roze spiraalvormige glazen opbergdoosje is iets minder hoog en komt met een bijpassende deksel met gele knop. Hoe schattig!

Anna von Lipa schaaltjes

Onze multi kleuren confetti schaaltjes van Anna von Lipa zijn een feestje op zich zelf! Op zoek naar een elegantere look? Ga dan voor de Anna von Lipa sprankelende hobnail schaaltjes in de kleur roze. Fun fact, wist je dat elk item van Anna von Lipa met de mond geblazen en handgemaakt wordt? Dat maakt deze schaaltjes nóg specialer. 
Menu