Interieur cadeau inspiratie

Op zoek naar cadeaus voor een interieur liefhebber? Of een cadeautje voor jezelf? Dan ben je bij Atelier Frenchie op het juiste adres! Atelier Frenchie is een interieur webshop met de allerleukste items voor in huis. Klaar voor een cadeau inspiratie boost?

SORTEER OP

Gekleurde glazen vaas als cadeau

Vind je alleen een bloemetje een beetje standaard? Geef dan een leuke gekleurde glazen vaas cadeau! Zodat die bloemen een extra mooi plekje krijgen. Een van onze favorieten is de minimalistische mint kleurige grote ribbel vaas. Voor meer een statement piece ga je voor de vierkante betegelde vaas in de kleur roze, groen of lila of ga voor een Anna von Lipa vaas voor een boho look met hobnail design. De prijzen variëren van €15 tot €50 euro, voor elk cadeau budget een optie, wel zo fijn!

Cadeau ideeën gekleurde kaarsen

Wie wordt er niet blij van kaarsen? Ze blijven namelijk niet voor altijd branden (we wish!), dus een voorraadje leuke kaarsen kan nooit kwaad. Al onze kaarsen zijn betaalbaar en ideaal om te geven als cadeau! Ons assortiment bestaat uit kaarsen zoals gedraaide kaarsen, dipped kaarsen, splashed kaarsen, marmer kaarsen en candy cane kaarsen. De dinerkaarsen zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog zoals blauw, roze, grijs, geel, groen, lila, paars, oranje, mint, beige en kleurrijke combinaties. Voor een luxer cadeau is een vierkante bubble kaars of een Lex Pott kaars een perfecte optie. Deze items zijn iets prijziger maar hebben een fantastisch design! Prijzen van de kaarsen variëren van €3 tot €30 euro. 

Overige interieur cadeau ideeën

Alle items op Atelier Frenchie zijn een cadeautje! Als je op zoek bent naar een cadeau voor een bepaald persoon denk dan aan hun hobby’s, interesses en waar ze van kunnen genieten. Is het een goede kop koffie? Denk dan aan stijlvolle koffiekopjes of leuke gekleurde latte macchiato lepels. Gek van een drankje? Trakteer je vriend, vriendin of familielid dan op kwalitatieve cocktailglazen of gekleurde wijnglazen. Of heeft de persoon al veel kaarsen maar eigenlijk geen leuke kaarsenstandaard om ze in te zetten? Denk dan bijvoorbeeld aan onze glazen gekleurde bubble kandelaars in unieke vormen!
Menu