Sfeervolle kaarsen 

Op zoek naar leuke en kleurrijke kaarsen om extra sfeer en warmte in je huisje te brengen? Onze mega multi kleur collectie aan gedraaide kaarsen, dinerkaarsen, marmer kaarsen, dipped kaarsen, bubble kaarsen, splash kaarsen en satin kaarsen stellen je nooit teleur. Nooit. Deze leuke kaarsen zorgen naast sfeer ook voor een pop of colour! Precies wat er nodig is om je interieur een boost te geven. En om je interieur helemaal te laten stralen, combineer je jouw favoriete kaarsen met onze mooie bubble kandelaren van glas. Om van weg te smelten.. 

SORTEER OP

Gekleurde kaarsen

Atelier Frenchie heeft een zee aan verschillende kleuren en maten kaarsen because we love them! Naast de klassieke kleuren twisted kaarsen bestaat onze collectie gekleurde kaarsen ook uit dipped kaarsen. Onze dipped kaarsen bestaan uit twee of drie kleurencombinaties zoals geel met roze, paars met lila, blauw met roze en geel met groen. Als dat niet spetterend genoeg is hebben we onze geliefde splash kaarsen met allerlei poppende kleurtjes! Onze dromerige marmer kaarsen zijn beschikbaar in bijvoorbeeld grijs, hemelsblauw, groen met grijs, geel en blauw. Maar de candy cane kaarsen zijn ons persoonlijke favoriet, net een snoepje! Voor een contrast volle candy cane kaars is de combinatie paars met roze the star of the show. Onze subtielere kleurencombinaties bestaat uit een basis van wit en is gedecoreerd met een roze, beige of blauwe candy cane look. Yum. 

Vierkante bubble kaarsen 

Heb je meer een minimalistisch modern interieur? Dan past onze bubble kaars daar perfect tussen. De bubble kaarsen zijn ook nog eens 100% vegan en beschikbaar een vijf geweldige kleuren namelijk terra, lichtblauw, paars, roze en de klassieke crème kleur. 

Lex Pott kaarsen

Atelier Frenchie heeft de fantastische decoratieve Lex Pott Twist Candles in de collectie, een echte eyecatcher! Lex Pott is een Nederlandse designer die de Twist Candle heeft ontworpen. De kaarsen zijn handgemaakt in Nederland.
Menu