Unieke en originele kerstdecoraties

Hallo kerst liefhebber! Op zoek naar de leukste kerst decoratie? Het is namelijk bijna die tijd van het jaar.. het wordt aftellen naar kerst! De gezelligste maand van het jaar. En hoe leuk is het om af te tellen naar kerst met een stijlvolle gekleurde kalender kaars. Dit jaar hebben we de allerleukste selectie gemaakt van kerstballen, ornamenten, kerstboom kaarsen, adventskaarsen, kerstballen van Vondels en zelfs een lamp in de vorm van een kerstboom, hallo kerst!

SORTEER OP

Kerst kaarsen en kalender kaarsen

Met kerst is het tijd om je huis te verlichting met de sfeervolle kerst kaarsen om de donkere dagen knus door te komen. Onze kerst kaarsen komen in verschillende vormen zoals een kerstboom en een engel, zo schattig! De grote kerstboom kaarsen zijn 20cm hoog en de kleine kerstboom kaarsen zijn 12 cm hoog. Combineer wat verschillende kleuren kerstboom kaarsen zoals goud, cognac, brik kleur, grijs, groen en beige voor de ultieme kleurencombinatie. Aftellen naar kerst? Onze kalender kaarsen van FindersKeepers komen in vier aantrekkelijke kleurencombinaties: roze met groen, creme met blauw, roze met lavendel of roze en rood! In welke kleuren tel jij af tot kerst?

Unieke kerstballen van Vondels

Op zoek naar aparte en bijzondere kerstballen? We’ve got you covered! Vondels heeft de gekste en leukste kerstballen en ornamenten. Macarons, een Dachshund, oester met parel, ijsjes en een fruitschaal. Dus ben je op zoek naar een statement piece voor jouw kerstboom? Kies dan voor onze handgeblazen en handgeschilderde decoratieve kerstballen van Vondels. Dat maakt je kerstboom nóg gezelliger naast de klassieke en traditionele kerstballen of ga helemaal los en combineer meerdere Vondels ornamenten voor een kleurrijke kerst! The more the better, right?

Kerstcadeau ideeën voor moeder, vriend, vriendin of familie

Inspiratieloos voor wat je moet geven met kerst? Look no further! Atelier Frenchie heeft een brede collectie aan originele betaalbare accessoires voor de allerleukste kerst cadeaus om je moeder, vrienden of familie te verrassen en verwennen! Voor elk budget en leeftijd zijn er talloze opties om van te kiezen.

Kerstcadeaus onder de 10 euro

Voor kleine kerstcadeautjes onder de 10 euro zijn onze gedraaide kaarsen, dipped kaarsen, gekleurde koffielepels, candy cane kaarsen, koffiekopjes, libbey hobstar glas in lavender een ideale optie!

Kerstcadeaus onder de 30 euro

Voor kerstcadeaus onder de 30 euro maken items zoals de confetti schaaltjes van Anna von Lipa, glazen kandelaren, gekleurde vazen zoals de mint kleur ribbel vaas, kaarsen van Lex Pott of tortoise glazen van &Klevering of een teddy toilettas een perfect cadeau! Merry X-Mas!
Menu