Kleurrijke posters

Onze kleurrijke posters zijn er om je kale muren een makeover te geven. De posters matchen met onze andere pastelkleur producten zoals onze kaarsen, kandelaren en glazen. Het minimalistisch design maakt het mogelijk om de posters op diverse manier te stijlen zonder dat het te druk wordt! Met posters kun je je persoonlijkheid en stijl terug laten komen in je interieur, zodat het helemaal je eigen wordt.

SORTEER OP
Niets gevonden.

Atelier des Creatives prints

Posters op Atelier Frenchie zijn ontworpen in Nederland door de fantastische Ateliers Des Creatives. De prints zijn limited edition en zijn geprint op 250 gram houtvrij Biotop papier. Een milieubewuste keuze. Posters van Atelier des Creatives zijn herkenbaar door een pastel kleurenpalet en geïnspireerd door minimalisme en scandinavisch design. Een gezellig toevoeging voor aan de muur! 

Inspiratie ideeën posters

Er zijn zoveel leuke manieren om posters te gebruiken in je interieur! Een gebruikelijke manier is het creëren van een gallery wall voor een combinatie van posters. Als je op zoek bent naar een meer nonchalante look, zet je ingelijste posters in verschillende afmetingen naast elkaar tegen een blanke muur. Met een meerdere posters in hetzelfde formaat is het ideaal om een combinatie van 4 of 6 posters gecentreerd naast en onder elkaar te hangen. Dit zorgt voor een rustige minimalistische uitstraling. Voila! Zeg maar au revoir tegen een saaie muur.
Menu